Aloha Surf Club

Join the club!

Surfless


Service

 • Gediplomeerde Instructeurs
 • Warme en koude douches
 • Gescheiden omkleedruimte
 • Gratis kluisjes
 • 365 dagen open
 • Gratis Wifi
 AlohaSurf Scheveningen

Aloha's Surf Club

Surfen op 4 Verschillende niveau's!

Welkom bij Aloha's surfclub! Wekelijks samen met je vriendjes en vriendinnetjes op de plank staan, veel leren en vooral veel plezier hebben. Voor de kids die echt willen leren surfen bieden wij 1 of 2 keer per week lessen aan waarbij je het water in gaat met een instructeur om je eigen niveau te upgraden.

Speciaal voor de surfclub werken we met de methode van Little Kahuna level 1, 2, 3 en 4.
Dit programma is speciaal ontwikkeld door onze ervaren instructeurs om de kinderen naar een hoger surfniveau te brengen. Dit programma is doelgericht en met een hoge fun factor! Je start in Little Kanuha 1 en gaat vandaar daar per level verder. Wil je in level 2 blijven is dat geen probleem. Wil je door leren? Dan ga je door naar het volgende level.

Voordat je kan mee doen aan Aloha’s Surfclub moet je eerst een introductie surfles gevolgd hebben. Lees hieronder meer over de clubs voor verschillende leeftijdscategorieen: Aloha's surf Kids en Junioren.

 

Kids Surfclub!
Voor kids tot en met 13 jaar.

Elke woensdag en zondag om 14:00 uur krijgen de kids 1,5 uur surfles waarbij ze aan hun eigen techniek kunnen werken. Of je nu net komt kijken of al jaren lang surft, in elke les zal door onze gekwalificeerde instructeurs doelen en aandachtspunten gesteld worden zodat er altijd iets (nieuws) geleerd kan worden.

Zorg dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent om om te kleden zodat we om 14:00 mega stoked het water in kunnen gaan!

 

Junioren Surfclub!
Voor surfers vanaf 14 jaar.

Niet alleen doorstromers van Aloha's Kidsclub zijn van harte welkom om te komen trainen, maar iedereen tot 18 jaar die al surft of wil beginnen met surfen kan meedoen. Meld je nu aan bij Aloha Surfschool om op zondag en woensdag om 16:00 uur met ons mee te komen trainen. De lessen duren 1,5 uur en er zal zo veel mogelijk met een vaste instructeur gewerkt worden.

Zorg dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent om om te kleden zodat we om 16:00 uur mega stoked het water in kunnen gaan!
 •   Aloha Surfclub 4x Surfles

  Tijdsduur

  1,5 uur

  Deelnemers

  Vanaf 4 personen

  Kosten

  € 70,00  (vanaf 6 t/m 17 jaar)

  Je komt dan 1x per week op surfen. Het is inclusief materiaal en begeleiding. Duur is 1,5 uur exclusief omkleden. Kosten zijn € 17,50 per les.

  Tijden surflessen: 
  Woensdag en zondag kidsclub: 14u*
  Woensdag en zondag juniorenclub: 16u

  * Tijdens de zomervakantie zijn de lessen op woensdag om 13:30 uur.

 •  Aloha Surfclub8x Surfles 

  Tijdsduur

  1,5 uur 

  Deelnemers

  Vanaf 4 - 6 personen

  Kosten

  € 96,00 p.p. (vanaf 6 t/m 17 jaar)

  Je komt dan 2x per week op surfen. Het is inclusief materiaal en begeleiding. Duur is 1,5 uur exclusief omkleden. Kosten zijn € 12,50 per les.

  Tijden:
  Woensdag en zondag kidsclub: 14u*
  Woensdag en zondag juniorenclub: 16u
   

  * Tijdens de zomervakantie zijn de lessen op woensdag om 13:30 uur.