Aloha Nieuws

Stay up to date


Service

  • Gediplomeerde Instructeurs
  • Warme en koude douches
  • Gescheiden omkleedruimte
  • Gratis kluisjes
  • 365 dagen open
  • Gratis Wifi
 AlohaSurf Scheveningen

Nieuws en Events

Aloha's Acoustic Music Sessions
We gaan door!

Vanwege het succes in de maand december gaan we ook in het nieuwe jaar door met de muziek avonden op donderdag. Elke week zal er weer een nieuwe artiest klaar staan vanaf 20:00 uur. Daarnaast is er elke week vanaf 18:30 uur een wisselende daghap te krijgen voor maar €7,50.

Hou onze Facebook en Instagram pagina in de gaten voor de artiest en het menu van de dag.

 

December events 

Surf-sint en zijn pieten komen op bezoek!
De sint slaat ook dit jaar Aloha niet over! Kom gezellig langs op zondag 26 november vanaf 13:00 uur. Kids kunnen met de sint op de foto en krijgen een leuk cadeautje! Natuurlijk zijn er lekkere pepernoten en staat de openhaard warm aan.

Nieuwjaarsduik & Brunch
Fris en fruitig het nieuw jaar in! Om 11:00 uur duiken we gezamelijk de zee in om vervolgens een van een heerlijk ontbijtje te genieten! Reserveren verplicht per mail of telefonisch.

 

Nieuwe Menukaart

Omdat de winterse temperaturen weer zijn gearriveerd ruilen wij ons zomer menu om voor een verwarmend wintermenu. Naast de reguliere kaart is het ook mogelijk om een 3-gangen menu te kiezen! Kom lekker proeven en opwarmen bij onze openhaard.

 

AUGUSTUS Beach BBQ buffet elke zondag

Elke zodag hebben we vana 17u een heerlijk BBQ Buffet klaar staan met allelei lekker. Elke zondag zal het nder zijn. Op 6 auugustus hebben we op het menu: Aubergine met geitenkaas, Bavette, Kippedijen, Merguez, 2 soorten salades, Frietjes, Sardientjes, Makreel en nog veel meer lekkers. Voor € 19,50 mag je 2 x opscheppen, kids t/m 12 jaar € 10,- p.p. Reserveren!

bbq aloha, bbq beach

 

Aloha's Flyer 24 mei - Onze nieuwe flyer is er!! Wat is is die mooi geworden! Kom snel naar Aloha en bemachtig je eigen exemplaar ;)

 

CATCH!  19 mei - Onze nieuwe Catch Surfboards zijn binnen!
Wie komt onze nieuwe Catch surfboardjes uitproberen? In alle maten en vormen en de tofste prints!

 

FEEST! ~ 15 jaar ~ Aloha ~ 15 mei - Vandaag mochten wij taart eten omdat Aloha 15 jaar bestaat! 🎂 Daphne en Maurice, de Aloha crew zegt mau hoohiwahiwa (gefeliciteerd in het Hawaiiaans)

 

Life on the Beach 11 mei - LIVE at the Beach BBQ arrangementen bij ALOHA! Er zijn nog beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit evenement. Dit jaar voor het eerst zijn wij erbij betrokken en kan je vanaf ons terras het podium goed zien, lekker eten, heerlijk drinken (top wijnen en groot assortiment bier) en hebben we goed faciliteiten. Check it out: Anouk en DOE MAAR....

 

Typhoon opent Surfschool Aloha en viert revalidatie Xavi 30 april - Afgelopen Zaterdag was het openingsfeest van Surfschool Aloha op Scheveningen, met onder anderen Typhoon. Door een heftig ongeluk van de zoon van de eigenaren werd het feestje twee jaar uitgesteld. De nu achtjarige Xavi is zo goed als helemaal gerevalideerd en dat wordt groots gevierd. Lees hier verder...