AlohaSurf Scheveningen News

Stay up to date
 AlohaSurf Scheveningen

AlohaSurf News

Upcoming events 

Surf-sint en zijn pieten komen op bezoek!
De sint slaat ook dit jaar Aloha niet over! Kom gezellig langs op zondag 26 november vanaf 13:00 uur. Kids kunnen met de sint op de foto en krijgen een leuk cadeautje! Natuurlijk zijn er lekkere pepernoten en staat de openhaard warm aan.

Nieuwjaarsduik & Brunch
Fris en fruitig het nieuw jaar in! Om 11:00 uur duiken we gezamelijk de zee in om vervolgens een van een heerlijk ontbijtje te genieten! Reserveren verplicht per mail of telefonisch.


Nieuwe Menukaart

Omdat de winterse temperaturen weer zijn gearriveerd ruilen wij ons zomer menu om voor een verwarmend wintermenu. Naast de reguliere kaart is het ook mogelijk om een 3-gangen menu te kiezen! Kom lekker proeven en opwarmen bij onze openhaard.

 


 

AUGUSTUS Beach BBQ buffet elke zondag

Elke zodag hebben we vana 17u een heerlijk BBQ Buffet klaar staan met allelei lekker. Elke zondag zal het nder zijn. Op 6 auugustus hebben we op het menu: Aubergine met geitenkaas, Bavette, Kippedijen, Merguez, 2 soorten salades, Frietjes, Sardientjes, Makreel en nog veel meer lekkers. Voor € 19,50 mag je 2 x opscheppen, kids t/m 12 jaar € 10,- p.p. Reserveren!

bbq aloha, bbq beach