AlohaSurf Scheveningen News

Stay up to date


Service

  • Graduate Instructors
  • Hot and cold showers
  • Separate dressing room
  • Free lockers
  • 365 days open
  • Free Wifi
 AlohaSurf Scheveningen

AlohaSurf News

 

Aloha Kids Surfclub gaan weer van start

Wil jij op surfen? Dat kan! Vanaf april is onze kids surfclub weer up and running. Iedere woensdag en zondag middag kun je bij ons komen surfen. 

Upcoming events

Girls day
Save the date! Dit jaar organiseren wij weer een girls day. Op 3 juni kun je met al je vriendinnen komen surfen. Naast de surflessen zal er een marktje zijn en kun je deelnemen aan verschillende clinics. 's Avonds sluiten we af met een heerlijke BBQ en een lekker muziekje. Meer info over inschrijven volgt.

Opendagen Sportstad aan zee

Van 18 mei tot en met 21 mei 2018 bij het Noorderstrand in Scheveningen maak je in een weekend kennis met ruim twintig verschillende buiten-, water-, urban- en strandsporten. Tegelijkertijd kun je de top aanmoedigen bij Pro Freestyle en de North Sea Regatta. In het Pinksterweekend worden de Open dagen Sportstad aan Zee georganiseerd die deel uitmaken van het themajaar Feest aan Zee ter ere van het 200-jarige bestaan van de prachtige kuststad Scheveningen. Het Noorderstrand van Scheveningen (vanaf The Hague Beach Stadium tot aan de vuurtoren) staat dit weekend compleet in het teken van sport. Mis het niet!

Check de facebook pagina hier!

Aloha's Acoustic Music Sessions

Vanwege het succes in de maand december gaan we ook in het nieuwe jaar door met de muziek avonden op donderdag. Elke week zal er weer een nieuwe artiest klaar staan vanaf 20:00 uur. Daarnaast is er elke week vanaf 18:30 uur een wisselende daghap te krijgen voor maar €7,50. Hou onze Facebook en Instagram pagina in de gaten voor de artiest en het menu van de dag.

FEEST! ~ 15 jaar ~ Aloha ~

15 mei - Vandaag mochten wij taart eten omdat Aloha 15 jaar bestaat! 🎂 Daphne en Maurice, de Aloha crew zegt mau hoohiwahiwa (gefeliciteerd in het Hawaiiaans)

Typhoon opent Surfschool Aloha en viert revalidatie Xavi

30 april - Afgelopen Zaterdag was het openingsfeest van Surfschool Aloha op Scheveningen, met onder anderen Typhoon. Door een heftig ongeluk van de zoon van de eigenaren werd het feestje twee jaar uitgesteld. De nu achtjarige Xavi is zo goed als helemaal gerevalideerd en dat wordt groots gevierd. Lees hier verder...Aloha's Flyer 24 mei - Onze nieuwe flyer is er!! Wat is is die mooi geworden! Kom snel naar Aloha en bemachtig je eigen exemplaar ;)

CATCH!  19 mei - Onze nieuwe Catch Surfboards zijn binnen!
Wie komt onze nieuwe Catch surfboardjes uitproberen? In alle maten en vormen en de tofste prints!
FEEST! ~ 15 jaar ~ Aloha ~ 15 mei - Vandaag mochten wij taart eten omdat Aloha 15 jaar bestaat! Daphne en Maurice, de Aloha crew zegt mau hoohiwahiwa (gefeliciteerd in het Hawaiiaans)
Life on the Beach 11 mei - LIVE at the Beach BBQ arrangementen bij ALOHA! Er zijn nog beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit evenement. Dit jaar voor het eerst zijn wij erbij betrokken en kan je vanaf ons terras het podium goed zien, lekker eten, heerlijk drinken (top wijnen en groot assortiment bier) en hebben we goed faciliteiten. Check it out: Anouk en DOE MAAR....
Typhoon opent Surfschool Aloha en viert revalidatie Xavi 30 april - Afgelopen Zaterdag was het openingsfeest van Surfschool Aloha op Scheveningen, met onder anderen Typhoon. Door een heftig ongeluk van de zoon van de eigenaren werd het feestje twee jaar uitgesteld. De nu achtjarige Xavi is zo goed als helemaal gerevalideerd en dat wordt groots gevierd. Lees hier verder...