Aloha Surfcamp

Het leukste surfcamp van Scheveningen
 AlohaSurf Scheveningen

Aloha Summer Surfcamp

Heb jij dit jaar plannen om de Scheveningse zee te trotseren als ware Surfkoning(in)? Of wil je gewoon je surf kunsten verbeteren? We staan klaar om je te helpen bij het oppoetsen van je bestaande surf skills en bij het ontwikkelen van nieuwe.
Nog nooit gesurft? Wij gaan het jou leren. Ook dit jaar kunnen we niet wachten om samen met jou een super zomer te beleven!

WAT KAN JE ALLEMAAL VERWACHTEN?

Twee keer per dag zal je samen met je surfleraar het water in gaan. Voor dat je het weet ben je de tijd vergeten en gaat de zon al weer onder. Maar spaar wat energie voor daarna. Naast het surfen zorgen wij elke dag voor een leuke activiteit. We gaan onder andere longboarden (skaten), verschillende beachgames doen en strandjutten. Is het heel slecht weer, geen paniek, ook hier is aan gedacht.

VOOR WIE?

Aloha's Surfcamps zijn voor maximaal 30 kids per week. Hierdoor krijgen kinderen veel persoonlijke aandacht en zal het een gezellige week worden.

WANNEER?

In de mei, zomer en herfstvakantie van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00. Tussen 08:30-09:00 kunnen de kids gebracht worden en van 17:00-17:30 kunnen ze weer opgehaald worden. Je wordt de hele week in de watten gelegd door het Aloha surfteam. De groepen worden ingedeeld op jouw surfniveau en leeftijd (6-11 & 12-16).

Prijzen:

Kosten 3-daags Surfcamp: € 180,00 p.p. (bij voorkeur maandag t/m woensdag)
Kosten 5-daags Surfcamp: € 299,00 p.p.  

Kom je 1 dag dan kost het € 60,00 p.p. (3 dagen is dan 3x € 60)

Voorwaarden:
Je kan alleen deelnemen aan onze Surfcamps als je een zwemdiploma hebt. Maximaal plek voor 30 kinderen (per week), wees er dus vroeg bij om een plekje te krijgen in jouw week naar keuze. 

Wanneer:

Herfstvakantie
- Tijdens de herfstvakantie van 2017 bieden we van 16 t/m 18 o