Aloha´s vacatures

Kom bij Aloha werken
 AlohaSurf Scheveningen

Vacatures

Omdat Aloha het gehele jaar door geopend is, is er altijd wat te doen! Gasten komen lekker opwarmen met een bakkie, strandgangers komen lunchen, dineren of borrelen en de echte die hards komen surfen.
Denk jij dat jij diegene bent die ons team kan versterken en ben jij die gedreven strand liefhebber? Kijk dan snel of een van onderstaande vacatures iets voor jou is en laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Aloha's Surfshop

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures voor de surfshop

Aloha's Surfschool

Functie: Instructeur

Heb jij je diploma's (ISA of ASI en Life Guard) en lijkt het jou wel iets om surfles te geven bij Aloha? We zijn hard op zoek naar enthousiaste gecertificeerde surfleraren voor aan komend seizoen. Het aanbod aan surflessen is erg gevarieerd; kids en volwassenen, ervaren en onervaren, privé en groeps lessen, vrijgezellen feestjes en famillie uitjes, je kan het zo gek niet bedenken!

Ben jij die instructeur die helemaal stoked is en lekker wil komen knallen deze zomer? Twijfel niet langer en stuur ons dan nu een bericht, voor je het weet is het seizoen al weer begonnen!

 
Functie: Verhuurhulp

Ben jij 16 jaar of ouder, gek van surfen en vind je het heerlijk om op het strand te zijn? Dan is dit het perfecte baantje voor jou!

De surfschool van Aloha is namelijk weer op zoek naar helpende handen voor de verhuur van de surfschool. Dit zal voornamelijk in het weekend zijn en in de zomer ook in de avonduren. Perfect te combineren met school/studie dus!

Stuur ons een berichtje met alle vragen of kom gezellig even langs!


OPENINGSTIJDEN   

  • School
  • Ma - Zo 08:30 - Sunset
  • Kitchen
  • Zo - Do 08:30 - 23:00
  • Vr - Za 08:30 - 01:00
  • Shop
  • Ma - Za 08:30 - 18:00
  • Ma - Zo 10:00 - 18:00

Buiten deze tijden op afspraak
mogelijk!


AlohaSurf locatie Scheveningen

Onze locatie

Ons permanente paviljoen is gebouwd in 2015. Evert Pronk van Bint Architecten heeft ons ontwerp gemaakt. 

Lees meer


Aloha Nieuws

Lees hier alle nieuwtjes en bekijk onze evenementen!

Nieuwtjes