Aloha's Kitchen

Lekker en 99,9% biologisch
 AlohaSurf Scheveningen

Lekker eten & drinken

Aloha's Kitchen gebruikt 100% scharrelvlees, maar ook vegetarische en biologische producten om jouw eten en drinken klaar te maken. We bieden altijd een ruim assortiment aan van lekkere lokaal- en huisgemaakte hapjes en drankjes!

Voor elk moment van de dag biedt onze keuken iets lekkers om te eten of te drinken. Een stevig onbijtje net voor de surf, of een heerlijke soep en pain du surf wanneer je moe maar voldaan het water uit komt. Voor wie de grote honger gestilt wil hebben, serveren we heerlijke dinergerechten, lekker met dikke Haagse patatten of knapperige zoete aardappelfrietjes.

Wie gezellig een bakkie wil komen doen is ook van harte welkom bij Aloha's Kitchen. Onze koffie is biologisch en fairtrade (Puro). En voor de lekkere trek bieden we naast onze dikke tosties ook heerlijke versbereide gebakjes aan.

We hebben frisse, huisgemaakte smoothies en juices. En natuurlijk het welbekende assortiment aan frisdranken. Onze drankjes bevatten geen conserveermiddelen, kleurstoffen of toevoegde suikers of giftige E-nummers. Daaraan zie je dat we met zorg ons assortiment hebben samengesteld.

Daarnaast schenken we 22 verschillende, unieke, heerlijke soorten bieren. Lokale uitblinkers, nationale nieuwkomers en de internationale bestsellers. Zo zie je dat we onder andere biertjes hebben uit Amsterdam, Utrecht, het platteland en uiteraard Haags Kompaan bier. Van de tap schenken we Hertog Jan, Jupiler, Leffe Blond en de verrassing van het seizoen: de wisseltap. Voor de wijndrinkers hebben we natuurlijk een ruim assortiment aan heerlijke, veelal biologische rode, witte en roséwijnen, allemaal terug te vinden op onze drankaart. Omdat een borrel altijd net wat lekker smaakt met een snackje, kun je bij ons ook super lekkere borrelhapjes bestellen, zoals in Westmalle gegaarde bitterballen... yummie!

Klik hier voor onze verrassende menukaart!

OPENINGSTIJDEN WINTER   

  • Surfschool
  • Ma - Di - Wo 09:00 - 18:00
  • Do - Vr - Za - Zo 09:00 - 19:00
  • Kitchen
  • Ma - Di - Wo 08:30 - 18:00
  • Do - Vr- Za - Zo 08:30 - 23:00
  • Surfshop
  • Ma - Za 09:30 - 18:00
  • Zo 10:00 - 18:00

Buiten deze tijden op afspraak
mogelijk!


AlohaSurf locatie Scheveningen

Onze locatie

Ons permanente paviljoen is gebouwd in 2015. Evert Pronk van Bint Architecten heeft ons ontwerp gemaakt. 

Lees meer


Aloha Nieuws

Lees hier alle nieuwtjes en bekijk onze evenementen!

Nieuwtjes